Трима топ готвачи вече са част от отбора на червените

...
Трима топ готвачи вече са част от отбора на червените
Коментари Харесай

Трима нови топ готвачи си спечелиха място в Hell’s Kitchen

Трима топ готвачи към този момент са част от тима на алените в Hell’s Kitchen. Новите попълнения са Михаела, която има професионален опит в заведения за хранене в Англия и Дания, основният готвач от Варна Галин Нинов и кулинарният вундеркинд Кирил, който става основен готвач едвам на 22 години. Те участваха в завладяваща борба против оранжевите престилки от аления тим, а храната им беше оценена от началник Виктор Ангелов, Димитър Ковачев - Фънки и Славена Вътова.

Доброто показване в задачата оказа помощ на три от дамите от аления тим да запазят мястото си в Кухнята на Ада. Това са брокерката Симона, ресторантьорката Чимидова и сладкарката Стефани. Хоби готвачката Полина отпадна от конкуренцията, а повода беше неуспехът ѝ в двете задания, сложени от началник Ангелов.

В утрешния епизод новият тим на алените ще се изправи против към този момент сработения колектив на сините. Победителите в дуела ще готвят против златните, а специфични посетители в Кухнята на Ада ще са едни от най-популярните инфлуенсъри в България с общо над 2 милиона и половина почитатели в обществените мрежи.

Гледайте новия епизод на Hell’s Kitchen в сряда от 20:00 единствено по NOVA.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР