Трима тийнейджъри бяха простреляни на Таймс Скуеър в Ню Йорк,

...
Трима тийнейджъри бяха простреляни на Таймс Скуеър в Ню Йорк,
Коментари Харесай

Трима тийнейджъри бяха простреляни на Таймс Скуеър в Ню Йорк

Трима младежи бяха простреляни на " Таймс Скуеър " в Ню Йорк, заяви през днешния ден полицията, представена от ДПА. Няма заплаха за живота им.

В провокираната от престрелката суматоха, туристите са бягали на всички страни в търсене на прикритиеот патроните, разказва организацията. Изстрелите са проехтели на 42-ра улица в Уест Сайд, Манхатън, наоколо до Седмо авеню.

Момчетаса били простреляни в краката и откарани в болничното заведение " Белвю ". Третият ранен, който е 17-годишен, е улучен от застигналия го патрон в мишницата. Откаран е с частен транспорт до болничното заведение в Харлем, Северен Манхатън. Той също е в устойчиво положение, оповестяват от Българска телеграфна агенция.

Стрелецът, който е бил видян да носи кафява раница, е избягал.

По информация на полицията видеозапис демонстрира по какъв начин преди стрелбата обвиненият спори с жертвите, като четиримата са били част от огромна група. Малко по-късно той открива огън.

В същия ден - понеделник, Едуард Кейбън се закле като полицейски комисар на Ню Йорк. Пуерториканският му генезис го направи първия латинос в историята, който оглавява полицейското ръководство на Ню Йорк
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР