Трима сина на най-високопоставения политически лидер на Хамас, Исмаил Хания,

...
Трима сина на най-високопоставения политически лидер на Хамас, Исмаил Хания,
Коментари Харесай

Хамас казва, че израелски въздушен удар убива 3-ма сина на политическия лидер на групировката Исмаил Хания в Газа

Трима сина на най-високопоставения политически водач на Хамас, Исмаил Хания, са били убити в сряда при израелски въздушен удар в линията Газа, съгласно на родственици и медийни канали на Хамас. Самият Ханийе призна гибелта на повече членове на фамилията и предизвести Израел, че това няма да „ наруши решимостта на нашия народ “.

Амир, Хазем и Мохамед Ханийе бяха убити покрай бежанския лагер Шати в град Газа, сподели Хамас. Няма неотложен коментар от Израелските отбранителни сили за удара, който удари транспортно средство покрай дом, принадлежащ на семейство Ханиех, съгласно групата.

Байдън назовава държанието на Нетаняху във войната в Газа " неточност " < „ Всички хора в Газа заплатиха висока цена и видяха по какъв начин се пролива кръвта на синовете им и аз съм един от тях “, сподели Ханийе пред мрежата на Ал Джазира в изявление онлайн в сряда. Той сподели, че доста от внуците му също са били убити и групата е била набелязана, когато са били на посетители при родственици за Байрам, съгласно Ал Джазира.

войната в Газа ср...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР