Трима полицаи се отзоваха на сигнал за пътно произшествие между

...
Трима полицаи се отзоваха на сигнал за пътно произшествие между
Коментари Харесай

Разбесняла се тълпа цигани нападна трима катаджии

Трима служители на реда се отзоваха на сигнал за пътно произшествие сред село Тодор Икономово и Каолиново, Шуменско, а на мястото бяха нападнати от нападателна група, тръгнала да се разправя с авариралите.

Инцидентът станал нощес към 22 часа, оповестяват от полицията. Шофьор и спътникът му с варненски автомобил "Ауди " самокатастрофирали на изхода на селото. Колата имала каско и вредите трябвало да се документират, по тази причина на мястото били извикани служители на реда.

Докато тримата униформени си вършели работата, на мястото се изсипали над 20 души от 7-8 автомобила. Те почнали да се разправят с авариралите 42-годишен мъж от Варна и спътникът му - 41-годишен от Шумен.

Имали неуредени финансови сметки по продажба на автомобил. Двамата мъже били оставили за обмен кола, пристигнали да си желаят парите в Тодор Икономово, само че си тръгнали единствено с обещания.

Полицаите настояли пристигналите да не се саморазправят, само че тогава тълпата насочила гнева си към тях, написа "Труд ".

Непознатите почнали да блъскат униформените, заплашвали ги с ликвидиране, експанзията нараствала с всеки момент. Единият от униформените извадил револвер и създал сигнален изстрел във въздуха, който поставил завършек на настъплението.

Ромите нападатели се качили по колите си и се отдръпнали към село Тодор Икономово. Образувано е досъдебно произвеждане за хулаганство, в РУ-Каолиново са открити участниците и във вторник са викани да дават пояснения.

Най-малко санкции грозят участниците в похищението.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР