Трима полицаи от Илинойс се хвърлиха в замръзналите води на

...
Трима полицаи от Илинойс се хвърлиха в замръзналите води на
Коментари Харесай

Видео показва как полицията в Илинойс спасява семейство, малко дете, заклещено в потъваща кола: „Счупи го!“

Трима служители на реда от Илинойс се хвърлиха в замръзналите води на ретенционно езерце и разрушиха прозорците на кола, с цел да спасят младо семейство — в това число дребното им дете — които бяха хванати вътре и постепенно потъваха под повърхността.

„ Счупи го, счупи го! “ може да бъде чут служител на реда да споделя в записа на бодикамерата секунди преди сътрудникът му да строши прозореца, изпращайки стъклото да избухне във водата.

Зашеметяващите фрагменти стартират с служителите на реда, които спринтират към местопроизшествието предходната седмица, малко откакто SUV падна в езеро в предградието на Чикаго Нейпървил, заяви полицейското ръководство в сряда.

След като потвърдиха със очевидец, че фамилията не е съумяло да избяга сами, служителите на реда се впуснаха във водата без очевидно съмнение макар минусовите температури, които удариха щата за Нова година.

Те обезверено се пробваха да отворят вратите, само че бързо осъзнаха, че няма да помръднат. Тогава те разрушиха прозореца и вместо това се покатериха през отвора - ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР