Трима от най-големите криминални босове на Перник отново са на

...
Трима от най-големите криминални босове на Перник отново са на
Коментари Харесай

Пуснаха на свобода трима от най-зловещите престъпници и килъри в България

Трима от най-големите престъпни босове на Перник още веднъж са на независимост. Това удостовери персонално шефът на полицията в Перник комисар Димитър Попов.

На независимост към този момент са Бай Васо, бащата на починалия Райко Кръвта, Стоян Кръстев -Драгановеца и Васил Борчев -Борчо. Един от най-зловещите нарушители – Бай Васо получи седемгодишна присъда за основаване на въоръжена незаконна група известна като " Килърите 3 “, която разпространявала дрога в Перник.

Той обаче е предварително освободен по здравословни аргументи.

Със здравето го закъсал и Стоян Кръстев – Драгановеца, който също напуща пандиза, в който бе вкаран за 8 години поради 35 кг хероин, открити в колата му. Третата кримка – Васил Борчев – Борчо пък нашумя с това, че е откраднал джипа на депутата от Българска социалистическа партия Кирил Добрев.

Той бе разгласен в трафик на крадени коли. Полицията обаче не съумя да събере задоволително доказателства, че Борчо е причинителят. В продължение на четири години Васил Борчев се укрива от закона, а през 2013г. се съобщи самичък. Всички обвинявания против него обаче са паднали и той е свободен жител.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР