Трима основни футболисти на Славия висят за двубоя с Локомотив

...
Трима основни футболисти на Славия висят за двубоя с Локомотив
Коментари Харесай

Кадрови проблеми тормозят Заги преди Локо

Трима съществени футболисти на Славия висят за дуела с Локомотив (София) от четвъртфиналите за Купата на България, сигнализира " Тема Спорт ". Контузии лекуват Тони Тасев, Иван Минчев и Дарко Тасевски. Първият получи контузия по време на контролата с Раднички Ниш, изгубена с 1:3. Тасев почувствал болежка в бедрото и бил сменен наложително.

В лазарета са Минчев и Тасевски, като те може и да попаднат в групата за конфликта в " Надежда ", само че шансът да стартират измежду 11-те е най-малък. Двамата не пътуваха със столичани за спаринга с Раднички.

Четвъртфиналът за купата е на 3 април (понеделник) от 18:30 часа. Преди паузата за националните тимове Славия падна с 0:1 от Локо София, като посетител в шампионата. Мачът бе белязан от някои неверни съдийски решения, които вбесиха старши треньора на белите Златомир Загорчич.
 Славия с остра декларация: Реферско безсрамие и безочливост! Разгониха ни семейството...
Славия с остра декларация: Реферско безсрамие и безочливост! Разгониха ни семейството...

" Столичното дерби сред Славия и Локомотив бе решен от ВАР бусчето пред стадиона "

Белите даже излязоха с декларация озаглавена: За какво е този VAR, да избавя бездарниците ли?

Заги пък се надяват, че другите национали на отбора ще се завърнат здрави, тъй като кадровите проблеми в състава на Славия не са малко. В Локо София пък няма да могат да разчитат в дербито за купата на санкции бразилец Карлос Франса.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР