Трима мъже са нападнали възрастна жена в дупнишкото село Крайници,

...
Трима мъже са нападнали възрастна жена в дупнишкото село Крайници,
Коментари Харесай

Трима цигани нападнаха баба в Дупнишко за 7 лв. и набиха мъж, опитал да я защити

Трима мъже са нападнали стара жена в дупнишкото село Крайници, като са й взели 7 лева и са нанесли побой на мъж, който се опитал да я отбрани.

Сигнал за случая е бил е подаден в полицията в Дупница в 17.30 ч през вчерашния ден. На потърпевшия мъж е оказана здравна помощ. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Уведомен е дежурен прокурор, оповестиха от полицията.

БНР осведоми, че нападателите са били млади мъже, роми от Кюстендил. Те са арестувани. Жената, която живее сама, била нападната, когато се прибирала от извършване на покупки в магазина.
 Задържаха рецидивист, направил серия от грабежи в София
Задържаха рецидивист, направил серия от грабежи в София

Намерени и конфискувани част от откраднатите движимости

" Това е става на улицата, не в дома ѝ. Тя е ходила до магазина да пазари нещо и там са я нападнали, до колата. Момче, което е видяло, се е пробвало да е отбрани, само че и него са го нападнали. Оказана ѝ е първа помощ, арестувани са причинителите и чакаме по-нататъшни дейности. Нападателите са роми, кюстендилски. Ние в Крайници също имаме роми, само че сме в доста положителни взаимоотношения и такива неща не се случва т ", споделя кметът на село Крайници Маргарита Димитрова , представена от националното радио.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР