Трима мъже, извършили кражба на дизелово гориво, са задържани от

...
Трима мъже, извършили кражба на дизелово гориво, са задържани от
Коментари Харесай

Трима крадци на 200 литра гориво задържа полицията в Тутракан

Трима мъже, направили кражба на дизелово гориво, са арестувани от чиновници на РУ-Тутракан. Арестът е осъществен след точно обмисляне на полицейската акция и след авансово следствие.

На 13 февруари към 00:30 часа тримата били арестувани от полицейски чиновници, директно откакто направили кражба на 200 л дизелово гориво, което източили от паркиран в двора на частен парцел в село Белица товарен автомобил. За да обхванат в обекта, те разрушили част от оградата, а откраднатото транспортирали с лек автомобил, благосъстоятелност на единия.

Откраднатото гориво е открито укрито в улична шахта и е конфискувано от полицията. Тримата мъже – на възраст 52 година, 47 година и 18 година, са арестувани. Двама от тях имат богато престъпно минало. В развой на изясняване е съпричастността им към други сходни похищения в района.

Образувано е досъдебно произвеждане по член 195, ал.1, т. 3 и 4 от Наказателен кодекс. По случая и към този миг не престават да се правят редица процесуално-следствени дейности под управлението и надзора на Териториално поделение – Тутракан, при Районна прокуратура – Силистра.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР