Трима футболисти на Левски трябва да бъдат особено внимателни в

...
Трима футболисти на Левски трябва да бъдат особено внимателни в
Коментари Харесай

Наказание грози трио от Левски

Трима футболисти на Левски би трябвало да бъдат изключително деликатни в дейностите си в идните мачове на тима. Става дума за бранителите Цунами, Келиан ван дер Каап и Филип Кръстев. Те видят с картони и при приемане на последващо публично предупрежение ще бъдат осъдени. Бразилецът за два мача, а останалите - по един. 

Цунами е с осем публични предизвестия. Последният картон, който левият бранител получи беше в дербито с ЦСКА, а по-късно съумя да се опази в идващите два мача с Берое и Ботев Пловдив. 

Срещу " канарчетата " четвъртото си публично предупрежение получи и Филип Кръстев. Националът е основна фигура в състава на Елин Топузаков и неналичието му в някой от идните значими мачове на " сините " в борбата за място в Европа през идващия сезон ще бъде осезаема. 

На " Герена " разполагат с четирима централни бранители и вероятно наказване на Ван дер Каап не би следвало да бъде чак подобен проблем пред Топчо. Алтернатива на нидерландеца са Кристиан Димитров и Хосе Кордоба. Двамата лекуваха травми до неотдавна, като от известно време българинът тренира на цялостни обороти, а панамецът от през вчерашния ден възобнови занимания. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР