Трима души са загинали при пътнотранспортно произшествие в ранните часове

...
Трима души са загинали при пътнотранспортно произшествие в ранните часове
Коментари Харесай

Български бус катастрофира в Унгария, три жертви

Трима души са починали при пътнотранспортно произшествие в ранните часове на вторник на автомагистрала в източната част на Унгария, оповестява вестник Hajdu Online.

Говорител на локалната полиция посочи, че случаят се е случил сред микробус с български регистрационни номера и полски камион. Жертвите – две дами и един мъж, са пътували в българския микробус. Останалите пасажери в микробуса са настанени в болница.

Медиците разясняват, че мъж на междинна възраст, който е получил тежки пострадвания на лицето и гърдите, е настанен в интензивно поделение в сериозно положение. Приет е още един човек, който има пострадвания на бедрената кост, само че няма заплаха за живота му. Със съществени контузии, в това число мозъчна, в болница са настанени още двама души.

По информация на българското посолство в Будапеща, получена от унгарските управляващи, няма починали и потърпевши български жители при пътно транспортно произшествие на автомагистрала в Източна Унгария покрай град Бихаркерестеш.

От унгарската полиция са уведомили българската дипломатическа задача, че все още няма данни за присъединяване на български жители в случая.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР