Трима българи са загинали при тежка катастрофа в Германия. Инцидентът

...
Трима българи са загинали при тежка катастрофа в Германия. Инцидентът
Коментари Харесай

Българи загинаха в тежка катастрофа в Германия


Трима българи са починали при тежка злополука в Германия. Инцидентът е станал към 5:30 ч. в петък на път B236 сред градовете Ленхаузен и Финентроп в провинция Северен Рейн - Вестфалия.
В сблъсъкa са взели участие „ Ауди” и БМВ, ръководено от 59-годишен локален гражданин. Българите в "Ауди "-то са починали на място, лидерът на другата кола е откаран в болничното заведение в извънредно тежко положение. Катастрофата е станала при влажен път и мъгла, българите са пътували към мястото, където работят като дърводелци, оповестява "Монитор ".
Жертвите са двама братя от Казанлък и техен братовчед, удостовери пасторът на евангелската черква в града Димитър Банев. Мъжете работели в Германия лятото на 2018 година И тримата починали са били с постоянни документи.
Според изявления в немските електронни медии преди удара БМВ-то е изпреварило друга кола. Зад кормилото на "Ауди "-то бил 31-годишният Иван Асенов, до него седял брат му Тодор, а на задната седалка се возел и братовчед им - 19-годишният Демир Върбанов.
Ударът е станал в насрещното платно. Пътят е останал затворен за часове, до момента в който бъдат разчистен от профилираните коли.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР