"Трилър" - песен, която кара почти всеки да затанцува с

...
"Трилър" - песен, която кара почти всеки да затанцува с
Коментари Харесай

Моделка на "Плейбой" разказа за страстен секс с Майкъл Джексън

"Трилър " - ария, която кара съвсем всеки да затанцува с присъщите за нея придвижвания и видео, което незабавно стартира да се прожектира в главата ти още при първите ноти. Именно този клип е най-успешното музикално видео в историята на сектора и едно от най-иновативните за времето си. Но какво не знаем за него?

 Свързано изображение

В свое изявление моделът на "Плейбой " Ола Рей, която играе обичаната на Майкъл Джексън в "Трилър “, споделя, че в един от дните се появила напушена на снимачната площадка и целунала Джексън по бузата. Но нещата не завършили там... Той я поканил в съблекалнята си и тя, несъмнено, отишла.



"Седнахме, поговорихме и тогава ме целуна за повторно, само че беше дълга, буйна целувка. След това се съблече пред мен, само че няма да описвам повече. Останалото би трябвало да прочетете в книгата ми “, споделя Рей.



Тя за пръв път проговаря за това, какво се е случило на снимачната площадка на "Трилър " и споделя, че "е чакала доста дълго време ", с цел да опише на света. "Интимността с Майкъл ме накара да се усещам доста добре ", споделя тя. Книгата й към момента не е в продажба, само че по думите на Рей, ще съдържа доста пикантни секрети към връзката й с Краля на попа.



"Не чаках нещо такова да се случи, само че през тези две седмици, които прекарахме дружно, снимайки видеото, станахме извънредно близки ", изяснява тя.



Признанията на Рей идват 10 години след кончината на Майкъл Джексън и 35 години след излизането на "Трилър ". Но историята й има една леко тъжна нотка – след триумфа на видеото, тя се снима още няколко пъти за "Плейбой " и взе участие в няколко кино лентата. Но внезапно животът й излиза отвън надзор.



Рей се пристрастила към кокаина, била погълната от депресията, даже се пробвала да постави завършек на живота си. Не след дълго обърнала тил на блестящата си кариера. А в този момент, 35-години след "Трилър ", тя продължава да води правосъдна борба за неизплатените възнаграждения от видеото. Изкарва парите си, подписвайки подписи на музикални сбирки и живее в едностаен апартамент в Лос Анджелис.


Едва на 20 години Рей побеждава стотици девойки, с цел да взе участие в 14-минутното видео, което по-скоро може да се одобри като късометражен филм. То изстрелва албума на Джексън за 37 седмици на върха на класациите в Америка и продава близо 120 милиона копия, трансформирайки го в най-продавания запис на света.

"Бях толкоз разчувствана, когато получих ролята. Скачах върху леглото си и крещях ", спомня си тя. Споделя, че се тресяла от нерви, когато трябвало да се срещне с Джексън за първи път.


"Той се приближи до мен, показа се и след това ме прегърна. Миришеше на марихуана. По това време аз не пушех толкоз, само че приятелката ми, с която живеех, ме посъветва да си дръпна малко с цел да успокоя нервите си. И го направих. Бях толкоз напушена, че Майкъл ме надуши “, споделя Рей.

Моделът си спомня, че Джексън постоянно се опитвал да я накара да се смее, само че целувката трансформирала нещата сред тях. Той се тормозил, тъй като бил дал заричане на собствен другар, който също харесвал Рей, да не я допира. Когато тя схванала кой е този човек, била в действителност обезпокоена.

Рей се срещнала с Майкъл още веднъж месец след фотосите на "Трилър " и повече по този начин и не го вижда, само че не таи неприятни усеща към него: "Той беше доста благ и обичащ човек. Много беше занимателен. Когато влезеше в стаята, към него витаеше една приятна аура "

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР