Трикратният европейски клубен шампион Интер ще организира за първи път

...
Трикратният европейски клубен шампион Интер ще организира за първи път
Коментари Харесай

Бяла приема италианския гранд „Интер”

Трикратният европейски клубен първенец „ Интер ” ще провежда за първи път в България детски футболен лагер в Бяла, оповестиха от пресцентъра на варненската община. „ Нерадзурите “ имат  контракт за партньорство със съдружие „ Бъдеще посредством спорт “ и ще дадат опция на децата у нас да се допрян до магията на международни звезди като Роналдо, Баджо, Санети, Креспо, Виери, Батистута, Ибрахимович и други
На 30 януари представители на 18-кратния притежател на Скудетото ще дойдат в столицата, където взаимно със съдружие „ Бъдеще посредством спорт “ ще дадат публична конференция в столичния хотел “Downtown ”.

Първото издание на Inter Аcademy Camp в България ще се състои през втората седмица на месец юли – от 10-и до 15-и в  Бяла.  Подобно огромно събитие не е нещо ново както за китното градче на Българското Черноморие, по този начин и за съдружие „ Бъдеще посредством спорт “ и Община Бяла. Миналото лято през  август двете страни си партнираха сполучливо при организацията на Milan Junior Camp Бяла 2017, в който присъединяване взеха 122 деца от страната и чужбина.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР