Трифонов с вчерашното си интервю директно, с две изречения, ни

...
Трифонов с вчерашното си интервю директно, с две изречения, ни
Коментари Харесай

Зарков: Вчера Трифонов ни прати директно на нови избори

Трифонов с вчерашното си изявление непосредствено, с две фрази, ни изпрати на нови избори. До през вчерашния ден Българска социалистическа партия беше "лоялен сътрудник ", през днешния ден към този момент е "партия на статуквото ". Това сподели пред Нова тв Крум Зарков от Българска социалистическа партия.

Президентът Радев бил "много добър ", а непрестанно му нападат министрите. Изобщо, това прави договарянията невъзможни. Има Такъв Народ са основни, без тях държавно управление не може да има.

Трифонов към трите рецесии: Ковид, инфлационна и мигрантска рецесия, добави и една четвърта: парламентарна.

Всички заявяват, че желаят кабинет и държавно управление, а пък държавно управление няма. По отношение на политики проблеми няма, явно несъгласия има другаде, и те излизат на час по лъжичка. Преди няколко седмици Христо Иванов желал министри, Мая Манолова пък желала Трифонов да излъже Христо Иванов, Трифонов желал Мая Манолова да се откаже от кметската конкуренция в София. Двама министри от служебното държавно управление били преговаряли с Трифонов в офиса му за присъединяване в идващ кабинет. Това демонстрира, че се водят някакви други диалози - не в Народно събрание, не пред камерите, а секрети диалози, на друго място, и там е заключено разковничето на неуспеха на тия договаряния, счита социалистът.

Държа тези хора едновременно всички да излязат и да кажат защо са се скарали и какви са им сделките.

Вчера Бойко Василев не попита нито един път Трифонов за Доган или Пеевски, нямаше го и съществото на демонтажа на кабинета на ГЕРБ, в това изявление трябваше да се попита президентът Радев знае ли, че служебните министри са ходили да се договарят - в случай че не е знаел за това, дано да излязат и да кажат защо са говорили, или Трифонов да каже, че лъже.

Как демонтираме кабинет на задкулисието - с шушу-мушу диалози в някой офис ли, попита Зарков.

Българска социалистическа партия е длъжна да организира тези договаряния с другите партии, само че поради обстановката, най-вероятно в околните дни ще се съберат груповите органи и ще обсъдим какво да вършим.

Борисов се връща на бял кон, предизвести Нинова още преди седмици, и виждаме, че това към този момент се случва - ГЕРБ е първа политическа мощ още веднъж, приключи Зарков./БГНЕС
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР