Тридневно парти от здрач до зори тормози пловдивчани в близост

...
Тридневно парти от здрач до зори тормози пловдивчани в близост
Коментари Харесай

Парти от здрач до зори: Ромско гето тормози пловдивчани с музика от 4-метрови колони

Тридневно празненство от здрач до зори тормози пловдивчани наоколо до Централни гробища. От заран до вечер кварталът към ул. „ Игрище Кубрат ” е огласян от тежки ориенталски ритми, крясъци и даже кавги. За това алармираха читатели на TrafficNews , които трета вечер поред не могат да спят.
Прочетете още
„ Ставаме очевидци на това по какъв начин хората от 20 противозаконни къщи тормозят цялостен квартал. Това продължава към този момент три дни – заран, обед, вечер, когато и да е. Постоянно гърми музика, карат се, стига се дори и до пердах. Предишната вечер съм звънял на тел. 112 последно в 3 часа през нощта. Стотици сигнали подадохме, само че никой не взима отношение. Да не приказваме и, че крадат ток и вода, и нищо не заплащат ”, описа читателят на медията ни.



От предоставените видеа излиза наяве, че в махалата има  пищна декорация, разпъната сред постройките в гетото и голям брой хора танцуващи в спонтанните дворове на къщите.  От фотоси изпратени до TrafficNews се вижда и озвучителната техника за празненството – колони високи към 4 метра, на които биха завидели и огромните уредници на концерти.



От пресцентъра на полицията оповестиха за медията ни, че са осведомени с казуса в региона и мястото постоянно се посещава от екипи на 6-то РПУ. До момента са издадени и голям брой актове и наставления. За последно патрул се е отзовал на сигнал за мощна музика нощес към 23 часа, след което музиката е била прекратена. Относно незаконните постройки е сезирана районната администрация на Източен и Община Пловдив.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР