Тридневна диета за детоксикация на организма Истинско съкровище! Идеална за

...
Тридневна диета за детоксикация на организма Истинско съкровище! Идеална за
Коментари Харесай

Тридневна диета за детоксикация на организма

Тридневна диета за детоксикация на организма

Истинско богатство! Идеална за след празниците.

Безпричинната отмалялост, безсънието, мигрената, депресията, тревогата, запекът, неналичието на сила, подуването на корема, целулитът, акнето и загубата на коса могат да бъдат някои от сигналите, които тялото ви изпраща.

Както и да живеем, ние постоянно сме изложени на разнообразни отрови. Това е въздухът, който дишаме, продуктите, които консумираме и козметиката, която използваме.

Когато в нашето тяло се натрупват доста отрови, действието на вътрешните органи се утежнява, в това число на белите дробове, черния дроб и дебелото черво.

Ето за какво е значимо постоянно да се прави детоксикация.

Детоксикацията е развой на обезвреждане, трансформиране и извеждане на токсините от организма.

Много от тези отрови постъпват посредством храната, медикаментите и атмосферата. Вътре в тялото, мазнините, изключително холестеролът, свободните радикали и други нездравословни молекули работят като отрови.

Бавното храносмилане, дисфункцията на дебелото черво, неприятната интензивност на черния дроб, неприятната бъбречна функционалност, болесттите на дихателните пътища и кожата водят до нараснала токсичност в организма.

Важно е всяка стратегия за възобновяване да стартира с детоксикация.

Съществува елементарна 3-дневна диета, която ще ви помогне.

Не се предлага използването на млечни артикули два дни преди началото на диетата. Също по този начин по време на диетата не би трябвало да се вършат тежки извършения.

Основни правила:
Преди закуска изпийте 300 мл. вода с лимонен сок. За закуска се предлага да се пият 300 мл. сок от грейпфрут. Ако не харесвате тези плодове, можете да ги замените с ананасов сок.

Пийте по 300 мл. сок от моркови на обяд.

Пийте по 400 мл. сок или си направете смути от банани, круши или кайсии, защото те съдържат огромно количество калий.

Преди лягане, изпийте 400 мл. сок от алена боровинка, с цел да контролирате микроорганизмите в белите дробове, които могат да доведат до инфекции.

Препоръчително е да се отпуснете в топла вана през тези три дни в продължение на 20 минути всеки ден. Изпотяването отстранява токсините от тялото ви.

Добавете от 5 до 10 капки масло от евкалипт в съд с гореща вода и дръжте главата си над парата. Вдишайте, до момента в който водата стартира да се охлажда.

Тези елементарни препоръки ще ви оказват помощ да приведете тялото си в ред!Правите ли си постоянно детоксикация на организма?

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР