Тридневен благотворителен авто-мото фест, организиран от Софийските мотоклубове в подкрепа

...
Тридневен благотворителен авто-мото фест, организиран от Софийските мотоклубове в подкрепа
Коментари Харесай

Голям авто-мото фест подкрепи на донорството и трансплантациите СНИМКИ

Тридневен благотворителен авто-мото фест, проведен от Софийските мотоклубове в поддръжка на донорството и трансплантациите, събра стотици в парка до Терминал 2. Той се организира сред 23 и 25 юни.

Организатори са софийските мотоклубове посредством Сдружение „ София Министерски съвет 22 “, а съорганизатори са „ Соф Кънект “ АД, СО-район „ Слатина “, фондация „ София - европейска столица на спорта “, фондация „ Благотворителност и състрадание “. Събитието е подкрепено от Министерството на спорта, Министерството на туризма, Министерството на здравеопазването, Столичната община и доста неправителствени организации.







Със събраните средства уредниците на мотофеста ще закупят и дарят здравна инсталация.

В програмата на фестивала вземат участие разнообразни музикални изпълнителни и известни персони. Също по този начин бяха показани коли за милиони.







По време на събитието върху повърхност от над 100 декара ще бъдат показани най-новите модели мотоциклети, коли, кемпери, каравани, ATV, UTV. Посетителите ще имат опцията да видят разнообразни типове аксесоари и такъми за мотори, коли и планински туризъм. Детски ъгъл, спортна зона, занимания за деца и възрастни, томболи с награди и доста изненади ще чакат гостите на феста.

Утре е последният ден от фестивала. Вижте и програмата:



Ето и за интензивностите на затворената права сред Терминал 1 и Терминал 2:



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР