Тридесет прокурори от Прокуратурата на Република България участваха в обучителен

...
Тридесет прокурори от Прокуратурата на Република България участваха в обучителен
Коментари Харесай

Прокурори, наблюдаващи разследвания, свързани с интелектуалната собственост, участваха в обучителен семинар на тема „Цифрово пиратство и кибер-заплахи“, организиран от Министерство на правосъдието на САЩ

Тридесет прокурори от Прокуратурата на Република България участваха в обучителен семинар на тематика „ Цифрово пиратство и кибер-заплахи “, който се организира на 21 и 22 юли 2022 година в гр. София.

Форумът бе проведен от Министерството на правораздаването на Съединени американски щати и е предопределен за магистрати, които следят или са управлявали следствия, свързани с интелектуалната благосъстоятелност.

Лектори на семинара бяха представители на американското правосъдно министерство и Отдела за интелектуална благосъстоятелност при Федералното бюро за следствие.

Цел на образованието бе участниците в него да придобият нови познания и да обменят опит в следствия, свързани с цифровото пиратство и кибер-заплахите. Сред обсъжданите проблеми бяха такива за изземване на нелегално добити крипто-валути, както и кибер-атаки, реализирани със злоумишлен програмен продукт. Обмяната на положителни практики включваше и тематиката за обезвреждане на пиратството в региона на цифровите технологии.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР