Тридесет и деветото заседание на Общински съвет – Ловеч, се

...
Тридесет и деветото заседание на Общински съвет – Ловеч, се
Коментари Харесай

39-ото заседание на Общински съвет – Ловеч, е на 26 май и съдържа 21 точки

Тридесет и деветото съвещание на Общински съвет – Ловеч, се привиква на 26 май (четвъртък) 2022 година.

Началото е от 10.00 часа в заседателната зала на Община Ловеч. Това излиза наяве от поканата до градските старейшини, изпратена от Петър Цолов, ръководител на Общински съвет – Ловеч, на съображение член 25, т. 1 от Закона за локалното самоуправление и локалната администрация.

Проекто-дневният ред към този момент включва 21 точки.

Първите четири точки са питания на общински съветници – по отношение на популацията на безстопанствените кучета, по отношение на план-сметката и две питания за стадиите и подхванатите дейности по плана „ Изграждане на спортна зала и рехабилитация на дворното пространство на ОУ „ Проф. Димитър Димов “, гр. Ловеч.

Следва отчет от краткотрайната комисия в осъществяване на решение № 168/2020 година на Общински съвет-Ловеч за инспекция документите по избора на реализатор, договорните връзки и осъществяването по контракт „ За строителство и ремонт на ОУ „ Проф. Димитър Димов “, гр. Ловеч.

Други точки са одобрение на Годишния финансов доклад за 2021 година на „ ЕКО “ ЕАД, гр. Ловеч, избиране на регистриран инспектор за финансовата 2022 година на „ ЕКО “ ЕАД, гр. Ловеч, както и Актуализиране на Програмата за ръководство и предписание с парцели – общинска благосъстоятелност през 2022 година в Община Ловеч, като се добавя Приложение № 7.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР