Три зодиакални знака, чиито отношения се подобряват по време на

...
Три зодиакални знака, чиито отношения се подобряват по време на
Коментари Харесай

3 зодии, чиито отношения ще се ПОДОБРЯТ, когато ПЛУТОН стане директен

Три зодиакални знака, чиито връзки се усъвършенстват по време на Плутон непосредствено от 6 октомври 2021 година, ще усетят мощна вътрешен глас и увеличение на силата, която е арестувана за известно време.

Когато Плутон става пряк в зодиакалния знак Козирог, на 6ти Октомври, нашата тъмна страна става ясно и въпреки това да не звучи позитивно, това в действителност е по този начин - тъй като постоянно е по -добре да изразим себе си, а не да потискаме мислите си.

Ето кои са зодиите, които ще завоюват най-вече от директното придвижване на Плутон.

Везни

Тъй като към момента сме във вашия сезон на Слънцето във Везни, ще бъдете изключително отворени към лечебните качества, които идват дружно с директния Плутон. Всичко, през което сте минали във връзка с връзката ви, ще завърши. Може най -накрая да получите късмет да се върнете към това, което чувствате като „ нормалност “ в връзките ви.

Скорпион

В края на годината силата работи добре за душата на Скорпиона, а директното придвижване на Плутон е като най -добрият витамин; незабавно щом влезе във вашата система, стартирате да се чувствате като милион $. Това освежаващо щастливо възприятие работи добре върху вашата убеденост и ви разрешава да рамките яснотата на мислите, тъй че да можете да изберете верните, които да споделите с половинката си.

Стрелец

Истината постоянно е била вашата визитна картичка; истина и почтеност във всички връзки. Ако не можете да кажете истината, просто дръжте устата си затворена - това е, което вършиме във връзката си през последните няколко месеца, по време на ретроградния Плутон. Сега, когато Плутон е пряк, може да почувствате, че е малко по -лесно просто да кажете какво ви тревожи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР