Три сестри столетнички от американския град Атууд, щата Канзас, разкриха

...
Три сестри столетнички от американския град Атууд, щата Канзас, разкриха
Коментари Харесай

Столетница разкри най-голямата тайна на дълголетието

Три сестри столетнички от американския град Атууд, щата Канзас, разкриха фамилната загадка на дълголетието и дадоха препоръки на идващото потомство. Тяхната история е оповестена на уеб страницата на телевизионния канал KSN-TV.

Най-голямата от сестрите, 104-годишната Юлия Коприва, е родена на 5 ноември 1917 година Средната сестра, 102-годишната Луси Почоп, е родена на 11 юни 1919 година, а най-малката Франсис Компус, родена през 1921 година, навърши 100 години на 11 ноември.
Ако имате някоя от тези заболявания - внимавайте с кафето
Една чаша обикновено черно кафе съдържа 50 - 100 мг кофеин. А съсредоточените разтворими кафета са доста по-силни, по тази причина е д...

Основната загадка на дълголетието, съгласно по-голямата сестра, е, че те се хранят добре, молят се и се пробват да не попадат в неприятни обстановки. Столетничките посъветваха идващите генерации американските дами да се движат и да вървят повече, да пазят вярата си и да бъдат признателни на своите предшественици, че живеят по-дълго.

Жените споделиха, че са израснали в фамилна плантация в дребен град. Като дребни сестрите помагали на татко си в семейството и постоянно жънели. Всяка вечер фамилията се събирало на вечеря и споделяло усещанията си от деня. „ Винаги имахме домакински самун, елементарни картофи, сос и месо. С тези печки се печеше мъчно, температурата се поддържаше мъчно. Дори ястието да не се оказваше доста вкусно, ние въпреки всичко го ядохме “, спомня си Коприва.

Още от ЗДРАВЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР