Три седмици чакахме БСП да подготвят някакви мотиви, за да

...
Три седмици чакахме БСП да подготвят някакви мотиви, за да
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Вотът няма да мине и хора от БСП няма да го подкрепят

Три седмици чакахме Българска социалистическа партия да приготвят някакви претекстове, с цел да има какво да обсъждаме в пленарната зала. Това съобщи на днес председателят на парламентарната група на ГЕРБ и вицелидер на партията Цветан Цветанов на спонтанен брифинг в Смолян по отношение на импортирания от Българска социалистическа партия избор на недоверие към държавното управление поради опазването на здравето. И посочи, че този избор няма безусловно никакъв късмет да мине и всички са наясно с това.

 Цветанов

Дори и Българска социалистическа партия не има вяра в триумфа, разгласи той, сочейки, че чакат при гласуването и някои членове от ПГ на Българска социалистическа партия да не поддържат техния си избор. Колкото до съдружните сътрудници, ”издънка ”, т. е. „ предатели няма да има ”, тъй като имаме обща управническа стратегия, изпълняваме я и ще я осъществим, сигурен е Цветанов.

А „ проблемите в опазването на здравето ги знаем и вършим нужното, с цел да бъде то на едно извънредно високо европейско равнище – не това, което Българска социалистическа партия предлага. Щото не върви да бягаш от Народното събрание когато има съвещание, тогава би трябвало да си вътре и да участваш в дебата като съпротива, разяснява вицелидерът.

Цветан Цветанов е на двудневна обиколка в Смолянска област, при която предизборно потяга и партийните редици, издадоха кметове от ГЕРБ.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР