Три политически формации си разпределят четирите мандата в област ПерникТри

...
Три политически формации си разпределят четирите мандата в област ПерникТри
Коментари Харесай

`Три политически формации си разпределят четирите мандата в област Перник

Три политически обединения си разпределят четирите мандата в област Перник

Три политически обединения си разпределят четирите мандата в област Перник. За трети следващ път Българска социалистическа партия остава без народен представител от района.

Две депутатски места за ГЕРБ-СДС и по едно за „ Продължаваме промяната- Демократична България “ и „ Възраждане “ е най- евентуалното систематизиране на мандатите в област Перник. На депутатските банки в 49-ия парламент сядат младежкият водач на ГЕРБ- Съюз на демократичните сили Георг Георгиев, някогашният вътрешен министър от кабинета Петков Бойко Рашков  и досегашният народен представител от „ Възраждане “ Димо Дренчев.

Тримата са отпред на листите на ГЕРБ- Съюз на демократичните сили, „ Продължаваме промяната- Демократична България “ и „ Възраждане “.

Почти несъмнено е, че както и на предходните избори, и в този момент четвъртият мандат отива още веднъж при ГЕРБ- Съюз на демократичните сили, а името на четвъртия народен представител от Пернишко е Христина Георгиева. И на тези избори, както и на изборите  за 45-то и 48-о Народно събрание, Георгиева влиза в Народното събрание с преференциите си.Тя е осма в листата на ГЕРБ- Съюз на демократичните сили, само че с 2236 преференции измества втория Емил Костадинов.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР