Три партии се оказаха кандидати да получат и реализират третия

...
Три партии се оказаха кандидати да получат и реализират третия
Коментари Харесай

Три партии се готвят да получат третия управленски мандат


Три партии се оказаха претенденти да получат и осъществят третия управнически мандат - Българска социалистическа партия, Демократична България и Има Такъв Народ.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 526
„ Беше държавнически метод да се направи всичко допустимо да има кабинет. Подкрепата може да бъде търсена от всички партии, с изключение на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Виждаме в последно време и доста близката връзка сред „ Възраждане “ и Движение за права и свободи, което също слага доста въпросителни “, съобщи Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия.

„ Мнозинство бихме търсили в границите на досегашните четири колегата, започвайки с Политическа партия, тъй като считаме, че моралното право въпреки всичко остава тяхно. Ние ще избегнем поддръжка отвън тези четири обединения. И към момента не можем да търсим поддръжка от ГЕРБ за ръководещо болшинство “, сподели съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов.

От Има Такъв Народ допълниха, че диалози са вероятни, само че без Кирил Петков и Асен Василев. „ Те с тази мотика сами се закопаха, тъй че в случай че има някой, който би трябвало да е отговорен и да носи отговорност за всичкото това е преди всичко Кирил Петков, а и в последно време Асен Василев комфортно влезе в същата роля “, счита Станислав Балабанов от Има Такъв Народ.

От ГЕРБ потвърдиха позицията си, че няма да пробват да осъществят втория мандат и ще го върнат незабавно.
И Движение за права и свободи, и „ Възраждане “ се оповестиха за избори незабавно.

Ако не се реализира триумф, Българска социалистическа партия са подготвени да одобряват третия мандат и да търсят излаз от политическата рецесия.

И „ Демократична България “ са подготвени за третия мандат и приканиха президента за нови съвещания преди да реши при кого да отиде.

От „ ИТН “ от самото начало са чакали публична покана за диалози.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР