Три момичета от Карлово оцеляха по чудо след екстремна разходка

...
Три момичета от Карлово оцеляха по чудо след екстремна разходка
Коментари Харесай

Три момичета от Карлово оцеляха след екстремна разходка

Три девойки от Карлово оцеляха по знамение след рискова разходка край водопад в късния следобяд през вчерашния ден.11-годишните деца избрали рисков маршрут в планината, евентуално, с цел да си създадат селфи. Едно от девойките, обаче паднало във Водопода. Туристи в планината и бързо пристигналите служители на реда съумели да спасят детето. То е настанено в пловдивската болница " Свети Георги " и е в устойчиво положение.

Карлово Пловдив

Трите девойки от Карлово излезли на разходка в отдалечена местността край Стара река. Придошлите води, обаче завличат едно от децата и от доста огромно височина то паднало във водопада Сучурум. Случайно в региона с приятелите си бил и 29-годишният Тони Танчев. Без да се замисли той се хвърлил в ледените води, с цел да избави 11-годишното момиченце, описват очевидци.

Илиян Марков, свидетел: Около две минути момчето търсеше момичето, само че не можеше да го откри, тъй като водата беше доста мощна, прииждаше от горната страна мощна вода. Момичето по-късно изплува на плиткото. Аз им го демонстрирах и те го изкараха. Съблякоха му облеклата, завиха го с топли облекла. Едното момче стартира да му прави неестествен масаж, а другото изкуствено дишане.
Спасителят на детето не се счита за воин.
Тони Танчев: Мисля, че това е нещо, което всеки естествен човек би го направил. Аз имам религия в хората. Полицията и бързата помощ пристигнаха необикновено бързо.Реакцията им беше доста бърза.
След като помогнали служителите на реда се отправили по рисковата пътека, с цел да спасят другите две момиченца, които бедствали върху скалите. Те са открити невредими.
старши комисар Атанас Илков, шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи - Пловдив: След като е паднало детето, те са се изплашили и са тръгнали в посока, в която надали са знаели къде отиват... Екстремна пътека, за такива рискови преживявания. Много постоянно там сътрудниците са установявали други случаи, при които хора са ходили и си вършат селфита.
Всички взели участие в избавителната акция ще бъдат наградени през идната седмица.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР