Три категорични победи белязаха старта на Източната група на Висшата

...
Три категорични победи белязаха старта на Източната група на Висшата
Коментари Харесай

Три категорични победи на старта на Източната група

Три безапелационни победи белязаха старта на Източната група на Висшата лига. Раковски 1964 (Севлиево), Черноморец (Бяла) и Дея спорт (Бургас) не срещнаха проблеми със противниците си в първия кръг от новия сезон.

Волейболистите от Севлиево надиграха Попово 09 с 3:0 (25:15, 25:15, 25:16) .

В първата част състезателите на Стефан Ганчев преобладаваха, само че разрешиха на противника да обърне и да поведе за малко. Впоследствие обаче севлиевци откриха играта си и не позволиха повече неточности. До края Раковски продължи да води и беше безапелационен за успеха.

Черноморец (Бяла) също се оправи с Родопа (Смолян) с 3:0 (25:20, 25:18, 25:17) , като имаше цялостен превес над гостите.

Дея спорт (Бургас) надигра Елит (Силистра) с 3:0 (25:14, 25:17, 25:16) при гостуването си в крайдунавския град. Силистренци стартираха дебютния си сезон във второто равнище на шампионата.

Двата тима бяха равностойни само при започване на третата част, само че домакините не съумяха да преодолят състезателите на Весела Братоева.

Така трите тима се класират съгласно точковото съответствие - извоювани и изгубени точки в геймовете. Раковски е водач, а Дея и Черноморец са надлежно втори и трети.

BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР