Три камиона за сметосъбиране и сметоизвозване, както и специализиран камион

...
Три камиона за сметосъбиране и сметоизвозване, както и специализиран камион
Коментари Харесай

Общинско предприятие по чистотата в Шумен разширява дейността си

Три камиона за сметосъбиране и сметоизвозване, както и профилиран камион за биоразградими боклуци към този момент има в автопарка на общинското дружество по чистотата в Шумен, заяви на брифинг шефът на Оперативна програма " Чистота " Евгений Цанков.

" Новата техника ще ни даде опция да поемем сметосъбирането и в южната част на града. Това ще стане евентуално от месец април. Дотогава служащите ни ще бъдат подготвени, нужни са 16 души. Очакваме и новите съдове за боклуци, общо 607 на брой, вид " Бобър ", с които ще подменим старите, " изясни пред публицисти Цанков.

От през днешния ден още 46 служащи са назначени за поддържане на чистотата в селата на общината. Те са наети за девет месеца по плана " Заетост за теб " на Агенцията по заетостта и Дирекцията " Бюро по труда " в Шумен по Оперативната стратегия " Развитие на човешките запаси " 2014-2020 година

Осигурено е възнаграждение, като за първите шест месеца средствата са от бюджета на плана, т.е. от Агенцията по заетостта. Възнагражденията за идващите три месеца ще се заплащат от общината. Ангажимент по организацията на тяхната работа ще имат и кметовете по селата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР