Три жилищни карета във Варна ще бъдат без ток за

...
Три жилищни карета във Варна ще бъдат без ток за
Коментари Харесай

Три жилищни карета във Варна ще бъдат без ток днес, вижте къде

Три жилищни карета във Варна ще бъдат без ток за несъмнено време, оповестиха за Varna24.bg от Електроразпределение Север АД

От 09:00 ч. до 16:30 ч., заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в карето, заключено сред ул. Марин Дринов, бул. Сливница, ул. Цар Асен, ул. Братя Миладинови, електрозахранени от Търговско предприятие 41.

До 17:00 ч. през днешния ден заради осъществяване на оперативни превключвания на оборудванията за доставка на електрическа енергия, са вероятни разстройства на електрозахранването във Варна - карето, заключено сред ул. Беласица, ул. Д-р Пискюлиев, бул. Христо Ботев, ул. Кракра.

Днес от 09:00 ч. до 16:00 ч., няма да има ток в част от местността Боровец Юг, за клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие 1544.

От 09:00 ч. до 17:00 ч. през днешния ден заради осъществяване на обслужване на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на Провадия – ул. Христо Илиев Коев, ул. Теменуга, ул. Стефан Шиков, електрозахранени от МТП 41.

Днес от 09:00 ч. до 16:00 ч., ще бъде прекратено електрозахранването в гр. Провадия - ул. Бойчо Желев, ул. Васил Априлов, ул. Васил Левски, ул. Георги Бенковски, ул. Гроздьо Желев, ул. Кирил и Методий, ул. Камчия, ул. Константин Вигант, ул. Украйна, ул. Христо Ботев, ул. Цар Освободител, ул. Георги Димитров, електрозахранени от Търговско предприятие 4 и Търговско предприятие 35. Ще се редува поетапно изключване на обособени улици, тъй че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти.

Временни разстройства в електрозахранването са вероятни от 08:30 ч. до 09:00 ч. и от 15:30 ч. до 16:00 ч. в регионите на гр. Провадия.

От 08:00 ч. до 17:00 ч., ще бъде прекратено електрозахранването в региона на с. Разделна – клиентите, електрозахранени от МТП 3. Ще се редува поетапно изключване на обособени клонове НН, с цел да не се лишават от електрозахранване всички клиенти по едно и също време.

Днес от 08:00 ч. до 17:00 ч., заради осъществяване на строителни поправки на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на с. Изгрев - клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие 2. Ще се редува поетапно изключване на обособени клонове от мрежа НН, тъй че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти в селото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР