Три бързи въпроса от вчерашния ден, зададе депутатът от ГЕРБ-СДС

...
Три бързи въпроса от вчерашния ден, зададе депутатът от ГЕРБ-СДС
Коментари Харесай

Красен Кралев към Слави: Откога опозицията разполага с председател на НС?

Три бързи въпроса от вчерашния ден, зададе депутатът от ГЕРБ-СДС и някогашен състезателен министър Красен Кралев.

съобщи във Facebook пост, че щял да бъде в съпротива, до момента в който суверенът реши друго. Откога опозицията на ръководещите в парламентарна република България разполага с ръководител на Народното събрание? Откога опозицията има ръководител на най-важните парламентарни комисии:

1. Комисията по бюджет и финанси

2. Комисията по правни въпроси

3. Комисията по енергетика и климат

4. Комисията по външна политика

5.Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред

6.Комисията за надзор на службите;
 Дани Каназирева: Оновното предпочитание на “новите ” е да бъдат съпротива Дани Каназирева: Оновното предпочитание на “новите ” е да бъдат съпротива
Трифонов одеве съобщи, че бил в съпротива. Как по този начин е в съпротива, а в същия миг избира ръководител на Народното събрание, а през днешния ден и п...

7.Комисията по земеделието и храните

8.Комисията по опазването на здравето

Румен Радев съобщи, че “корупционери ” упреквали поради неговото канадско поданство. По закон не може човек с друго от българско поданство да бъде български министър. Но въпросът за поданството на Петков беше издигнат първо от партията на Станислав Трифонов. Какво мисли подкрепеният за президент от същата партия - корупционери ли са Има Такъв Народ или не са?!

Има възможност за нови глобени български жители по закона “ - това разгласи другият харвардски ученик Асен Василев. Въпросът е: от Американското посолство ли има теч на информация към финансовия министър, или непосредствено от офиса на Иво Прокопиев?



Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР