Три българки буквално изправиха на крака холивудската звезда Клейтън Норкрос,

...
Три българки буквално изправиха на крака холивудската звезда Клейтън Норкрос,
Коментари Харесай

Три българки запалиха сърцето на звезда от „Дързост и красота“

Три българки безусловно изправиха на крайници холивудската звезда Клейтън Норкрос, прочут ни като Торн Форестър в паметната телевизионна сага „ Дързост и хубост “.
 
 Клейтън Норкрос NOVA

Участниците в последното издание на " Звездите в нас " се показаха феноменално, само че разпоредбите диктуват, че напред в конкуренцията не престават единствено два от пет отбора. Отбор " Кристина Агилера " повече от справедливо победи на сцената на музикалното предаване, спечелвайки сърцата на публиката и несъмнено на журито, чийто специфичен член тази седмица беше точно Клейтин Норкокс.

Изпълнението им на парчето " Fighter " на няколко пъти остави артиста безусловно с отворена уста.
 
 Клейтън Норкрос NOVA
Но, кои са трите девойки , които " възпламениха " сцената?



18-годишната ученичка Естел Пейчева от София цялостен живот считала, че като щерка на треньорка по художествена гимнастика ще гради кариера точно с топка и бухалки. Но, заложбите й се оказали надалеч по-артистични и към сегашния миг избира да се занимава със театрални изкуства. " Гледала съм филми с нейно присъединяване и постоянно съм си мислила какво е да бъда тя ", показа младата участничка, чиято обичана певица е точно Кристина Агилера. Трансформацията на Естел беше умопомрачаваща, а гласът й - 1:1 с този на американката.

                 

22-годишната софиянка Теодора Марчева пък цялостен живот се е занимавала с музика, като образованието й е оперно пеене. Сексапилната блондиника напряко открадна сърцето на холивудския артист с предизвикателните си танци в ролята на Агилера. Истината е, че синеоката Теди извънредно доста наподобява и образно на американската звезда в по-младите й години. " Тя е дива, огнена, тя е една от най-хубавите певици на нашето време ", съобщи участничката.

По-късно Тита показа на сътрудниците си от журито, че точно Кристина Агилера е обичаната й певица.

                 

Триото бе съвършено допълнено от гласа на третата участничка - музикалния възпитател Христина Юречко . 32-годишната певица е и надарен художник и постоянно е имала алтернатива кой път да поеме. Участието й в " Звездите в нас " потвърди, че несъмнено не е сбъркала като е избрала музиката за свое занятие.
 
 Клейтън Норкрос NOVA
Трите изпълнителни възпламениха невиждано кълбо от сила на сцената, което опустоши всички по пътя си и накара цялото жури да танцува в възторг. " Направо ме поразихте, не мога да допускам! ", разгласи разчувствуван Клейтън Норкрос.

                 

А Тита призна, че даже мислела да се причисли към тях на сцената . " Исках още и още да ви виждам ", възкликна изпълнителката на " Антилопа ".
 
 Клейтън Норкрос NOVA

Отбор " Кристина Агилера " даде една от най-сериозните поръчки за продобиване на шоуто , което идната седмица минава в идната си фаза - а точно стартира надпреварата сред всички финалисти от началото на " Звездите в нас ". И огромната изненада - четиримата звездни съдии ще имат право да върнат в надпреварата два отпаднали тима .

За още вести следете
  Фейсбук страницата   и формалния Instagram профил на „ Звездите в нас “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР