Треьнорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан засипа с похвали своите

...
Треьнорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан засипа с похвали своите
Коментари Харесай

Зидан: Доволен съм, но още не сме спечелили нищо

Треьнорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан засипа с похвали своите играчи за представянето им в 1/2-финалния конфликт с Валенсия за Суперкупата на Испания. “Белият балет” се наложи с 3:1 и се класира за финала в неделя. Наставникът обаче предизвести, че отборът му към момента не е спечелил нищо и е рано да се радва.

“Отборът работи крепко, с цел да бъде на това равнище. Радвам се да виждам динамичност в играта ни във всеки мач. Вчера споделих, че би трябвало да покажем най-хубавото от себе си. Не знам дали това бе по този начин, само че съм удовлетворен от представянето ни”, съобщи Зидан.

“Доволен съм от всички, които бяха на терена, мъчно ми е да отлича някого повече от останалите. Щастлив съм, че Иско означи гол, той имаше потребност от това. Изобретателността на Кроос бе фантастична, а голът на Модрич е негов специалитет. Това е, което един треньор желае да вижда - играчите му да бъдат в оптимална форма. Можем да сме удовлетворени, само че към момента не сме спечелили нищо. Сега би трябвало да си починем, а от на следващия ден ще стартираме подготовка за финала”, добави Зизу.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР