Тревожност или безпокойство - тези две думи едва ли са

...
Тревожност или безпокойство - тези две думи едва ли са
Коментари Харесай

Алтернативни начини да се справим с тревожността

Тревожност или безпокойствие - тези две думи надали са участвали толкоз постоянно в всекидневието ни, колкото през последните три години. При някои хора интензивността им добива такива размери, че мъчно могат да правят ежедневните си действия.
 Халюциногенни гъби, псилоцибин и оказва помощ ли лекарството при тежка меланхолия
Халюциногенните гъби в битката с депресията

Крие ли лекарството рискове

" Започвате да репетирате по какъв начин ще се справите с проблемите преди още те да са зародили " - по този начин дефинират това положение от Специализирания център по логика на психиката и психотерапия. От УНИЦЕФ пък дават по какъв начин да се оправим с него, като измежду тях са дихателни извършения, контакт с близки другари и концентриране върху най-баналните задания от деня ни.

От списание оферират и по-алтернативни способи, които можем да изпробваме без особени усложнения. Първият е контакт с природата - постоянно когато усетим, че прекалено се тормозим за нещо, можем да излезем на разходка на открито или най-малко да отворим прозореца.
 Снимка 586764

Ако това не ни е допустимо, съществуват редица мобилни приложения, които ни дават опция да слушаме естествени звуци , които имат също толкоз успокояващо деяние, като Endle да вземем за пример.

Ароматерапията също е потвърдено ефикасна в положения на тревога. Проф. Тим Джейкъбс от Университета в Кардиф даже създава, което съчетава LED светлина и приятни аромати (лавандула, цитруси, мента), с цел да понижи отрицателните и подтиква позитивните страсти у пациентите си.
 Снимка 490350

Най-иновативният способ за момента за е използването на виртуална действителност . За момента е извършено единствено в дребна болница в Олот, Испания, където медицинските лица от първа линия в битката с ковид, са били подложени на " терапия " с виртуално излагане на факторите, които в действителния живот провокират у тях тревога. Резултатите от него обаче занапред следва да бъдат потвърждавани.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР