Третото злато на за България бе спечелено от в състав

...
Третото злато на за България бе спечелено от в състав
Коментари Харесай

Плач и злоба: България смаза Русия на Токио 2020 и тя винаги ще го помни

Третото злато на за България бе извоювано от в състав Симона Дянкова, Стефани Кирякова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и Ерика Зафирова. В ранните часове на 8 август " златните " ни девойки си завоюваха първото място.
Те бяха безапелационни във финала и събраха общ брой от 92.100, с който нарушиха убийствената доминация на рускините. Руският олимпийски комитет остана с 90.700 точки във финала и по този начин остана на второто място, а това по никакъв начин не им се хареса.
Русия и гневните нападки към България
Първата олимпийска купа на България в художествената гимнастика не бе призната по никакъв начин добре в Русия, а грозните реакции започнаха да валят една след друга. Първо медииното отразяване в тяхната страна не бе правилно. Президентът на Руската федерация по художествена гимнастика .
Отзвукът в Русия продължи седмици след случилото се и хегемона в този спорт потвърди, че не е усвоил едно от най-важните правила освен в художествената гимнастика, само че и на всички места - че е значимо да се губи с достолепие и да се признава провалянето, когато е неоспоримо.

Една от гимнастичките в тима им също не пропусна да се включи в нападенията по адрес на българските девойки. .
За страдание, българките не съумяха да вземат участие на Световното състезание, което се състоя единствено няколко месеца след Олимпийските игри в Токио. Причината за тъжната развръзка бе травма на Лаура Траатс, а по този начин Игрите в Токио останаха последното съревнование за " златните " ни девойки.
. В последна сметка никой не може да отнеме триумфите и заслужената популярност на най-хубави в света, които Симона Дянкова, Стефани Кирякова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и Ерика Зафирова си заслужиха.
За страдание, всичко хубаво има своя край. В средата на декември месец .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР