Третото издание на изложението Туризъм Експо Дестинация Варна, което събира

...
Третото издание на изложението Туризъм Експо Дестинация Варна, което събира
Коментари Харесай

Откриха третото издание на изложението Туризъм Експо Дестинация Варна

Третото издание на ревюто Туризъм Експо " Дестинация Варна ", което събира на едно място хотелиери, ресторантьори и всички, работещи в областта на туризма, отвори порти в Двореца на културата и спорта в морската столица, съобщи кореспондент на Moreto.net.

Събитието беше намерено от регионалния шеф Стоян Пасев, който пожела триумф на участниците в мероприятието.

В тазгодишния конгрес, който ще продължи до 23-и ноември се включват близо 100 български и интернационалните браншови организации, транспортни компании, хотели и хотелски вериги, компании за хотелско и спа съоръжение, висши и междинни учебни заведения в региона на туризма, предлагащи новаторски услуги. През трите дни е планувана и конференция, по време на която ще се разясняват настоящи тематики в региона на туризма.

" Доста интернационалните компании има тази година, доста бързо става известно това събитие и Варна се трансформира освен в морска, само че и в туристическа столица. Ще си приказваме доста за всевъзможни цифрови прелюдия, които навлизат в туризма. Много от компаниите са особено подбрани главно, с цел да предложат нещо друго. Ние не желаеме да е просто една елементарна туристическа борса, а в действителност да бъдат експертни компании, които в действителност оферират неповторими артикули ", съобщи ръководителят на Асоциацията на ресторантьорите и хотелиерите във Варна Павлин Косев.

Бизнесът и гостите на форума ще могат да се срещнат с първата компания в България, която предлага отключване на вратите с пръстов отпечатък.

Когато клиентът дойде на рецепция, има устройство, което смъква пръстовия отпечатък под формата на код, а не на фотография, и рецепционистът от нашия програмен продукт разпределя на какъв интервал от време гостът да има достъп до стаята. След овакантяване на хотела, отпечатъците остават в сървъра на самия хотел, който е местен, показа маркетинг-мениджърът на компанията, създала устройството Мартин Йоновски. По думите му за момента у нас единствено един хотел работи с тази иновация. Той се намира в курорта " Златни пясъци ", има още 3 хотела в Испания, които са се доверили на българската компания.

Сред участниците в ревюто е и компания от Германия, която ще покаже по какъв начин да се защитим от легионела.

Организатори на туристическото експо са организацията за маркетингови връзки ProVox и Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите, със съдействието на Община Варна и присъединяване на Министерството на туризма.

Изложението е с вход свободен и за гостите и жителите на града, за които са планувани изненади. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР