Третодивизионният ОФК Костинброд скочи на Левски, ЦСКА - София и

...
Третодивизионният ОФК Костинброд скочи на Левски, ЦСКА - София и
Коментари Харесай

Костинброд възропта срещу Левски, ЦСКА - София и БФС

Третодивизионният ОФК Костинброд скочи на Левски, ЦСКА - София и БФС поради отлагането на мачовете му против дублиращите тимове на " сините " и " алените ". Тимът, воден от треньора Христо Коилов, е втори в класирането и има единствено точка по-малко от водача Вихрен Сандански.

ОФК Костинброд недоумява по какъв начин е допустимо школите на грандовете ни Левски и ЦСКА - София да не могат да съберат 18 играчи и се стига до отлагането на втори следващ мач на отбора им. От клуба възроптаха и против БФС - не били известени, че няма да играят против алените, откакто играчи от втория тим на ЦСКА – София били ангажирани със срещата за Купата на България с Гигант Съединение.

" Уважаеми почитатели,

управлението на ОФК Костинброд смята за редно да ви осведоми за настоящите събития към клуба ни, заради вашата всеотдайна поддръжка във всяка една среща от началото на сезона. Миналият кръг, в който трябваше отборът ни да гостува на ПФК Левски София II на стадион " Георги Аспарухов ", от БФС ни осведомиха, че срещата е отсрочена заради обстоятелството, че множеството им състезатели имат задължения с представителния им отбор, който гостува на Вихрен (Сандански) за Купата на България. Сега ни предстоеше дуел против втория тим на другия гранд в българския футбол - ЦСКА. От БФС счетоха, че не е належащо през седмицата да ни уведомят, че срещата ще бъде отсрочена, заради повода, че представителният им тим има посещение за Купата на България - Гигант (Съединение). През тези две седмици нашите момчета се подготвяха за срещите, които по този начин и не се състояха.

Ние от ОФК Костинброд считаме, че оправдания от сорта " нямаме състезатели " за срещата са несъстоятелни и нелогични. Нима родните грандове изпаднаха до състояние да нямат 18 състезатели в школите си? Какво да чакаме тогава за равнището на футбола ни? Какви упования можем да имаме към националния ни тим? Защо БФС не счете за редно да ни осведоми, че срещата ни и ЦСКА II е отсрочена и е планувана за различен ден без да ни попита имаме ли опция тогава?

Тези дейности на родните грандове и БФС ние си ги обясняваме със боязън да излязат против нас като водачи във краткотрайното класиране. Отложените срещи ще дадат опция на съперниците ни да завоюват точки и да ни задминат в класирането. Тези дейности са неуважителни към футболистите ни и спортно-техническия ни щаб, които поставиха неимоверни старания, както през тези две седмици, по този начин и през целия сезон досега, с цел да можем да бъдем на това място.

Въпреки всички тези дейности против нас, ние ще продължим да се борим да реализираме задачите си. Ние не се опасяваме да изразим мнението си!

С почитание:

Александър Гидионов / изпълнителен директор/

Трайко Младенов / кмет на Община Костинброд/

доктор Атанас Тенев / Председател на Общински съвет Костинброд/

Димитър Георгиев / член на управителният съвет/

Теодор Атанасов / член на управителният съвет/

Иво Гълъбов / член на управителният съвет/ ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР