Третодивизионният испански Фуенлабрада изигра исторически двубой в реванша от 1/16-финалите

...
Третодивизионният испански Фуенлабрада изигра исторически двубой в реванша от 1/16-финалите
Коментари Харесай

Слабак направи равен с Реал насред „Сантяго Бернабеу“

Третодивизионният испански Фуенлабрада изигра исторически дуел в реванша от 1/16-финалите за Купата на Краля против Реал (Мадрид). Футболистите на Антонио Калдерон стигнаха до 2:2 против първенеца на Европа и Испания. Те даже водеха с 1:0 на полувремето, само че с крайния резултат не съумяха да се класират за 1/8-финалите. В семейството си преди месец Фуенлабрада загуби с 0:2, съобщи Sporta.bg.

В 25-ата минута гостите не можеха да повярват къде се намират, когато Луис Мия разстреля Кейлор Навас за 1:0. Той шутира от към 25-30 метра, а костариканецът докосна топката, само че не съумя да отрази удара. Старши треньорът Антонио Калдерон се хвана за главата, а футболисти и гостуващи почитатели изпаднаха в вманиачен възторг.

Фуенлабрада съумя да задържи преднината си малко след почивката. Резервите на Реал обаче не позволиха сходен позор и в 63-ата минута изравниха посредством Борха Майорал. Той получи прекрасен пас от Гарет Бейл и с глава прониза мрежата.

Именно той направи цялостен поврат в 70-ата минута. Бейл стреля, само че вратарят на гостите се намеси. Топката обаче попадна в краката на Майорал и той не пропусна на полупразната врата.

Все отново в 89-ата минута чудото за Фуенлабрада се случи. Алваро Портийя Суарес донесе скъпото реми 2:2, което вечно ще остане в историята на скромния отбор, подвизаващ се в Сегунда дивисион Б. Фуенлабрада не се класира напред, само че надали това е проблем за някого от щаба на клуба след завоювания влиятелен резултат.

Вижте видео от мача ТУК!
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР