Третият вратар на Марк Гилеспи може да направи дебют във

...
Третият вратар на Марк Гилеспи може да направи дебют във
Коментари Харесай

Третият вратар на Нюкасъл се готви за дебют във Висшата лига

Третият вратар на Марк Гилеспи може да направи дебют във Висшата лига на Англия в неделя против, откакто другите двама играчи на този пост са с травми, разгласи мениджърът на клуба Стив Брус.

И до момента в който титулярът е за дълго време отвън сметките поради контузия в петата, то неговият заместител пострада при конфликт с нападателя на при провалянето с 1:4 предходната седмица.

" Карл Дарлоу към момента е отвън сметките, защото има болки. Той беше ударен доста неприятно. Благодарни сме, че е по-малкото зло, защото има болежка, само че няма скъсване, изясни. - Той е по-добре в сравнение с беше преди няколко дни. Дали ще бъде подготвен да играе, ще стане ясно в идващите 48 часа ".

SB on Karl Darlow:

" He's waited patiently for his chance and he's done very well. We hope he can make it but we've brought and he's done well in the cup competitions. We have to see what the next 48 hours bring. Mark is ready if he has to make his PL debut. "
— Newcastle United FC (@NUFC)
Гилеспи дойде в Нюкасъл през юли, откакто договорът му с шотландския Мъдъруел изтече и се причисли със свободен трансфер. В два от трите мача в шампионата за Купата на Лигата, в които му беше гласувано доверие, той резервира мрежата си суха.

" Играл е три пъти досега и наподобява добре за момента. Особено, в случай че се наложи да направи дебют в неделя, то най-малко има някакъв футбол зад тила си ", успокоява експертът.

Брус изрази задоволството си, че в тима се връща, само че най-вероятно той въобще няма да бъде в групата. " Той няма да играе през уикенда, тъй като изпусна първия аероплан. Пристига в последния миг от уговорката си за националния тим. Той е топ, топ състезател. Сигурен съм, че ще има огромна роля по-нататък ", разяснява още експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР