Третият мандат най-вероятно ще отиде в БСП. Това научи News.bg

...
Третият мандат най-вероятно ще отиде в БСП. Това научи News.bg
Коментари Харесай

Третият мандат отново отива в БСП

Третият мандат най-вероятно ще отиде в Българска социалистическа партия . Това научи News.bg от свои източници. Червените също възнамеряват да се опитат за следващ път да образуват държавно управление и ще водят диалози с останалите партии. Преди това обаче столетницата ще се събере на съвещание на Националния съвет , с цел да реши по какъв начин да работи и с кого да беседва.

От в този момент се знае, че поддръжка от ГЕРБ и Движение за права и свободи няма да се търси. Още преди няколко седмици Нинова. 

Дали левицата и Политическа партия ще сближат позиции за опит за кабинет с третия мандат, не е ясно, само че напоследък разграничителните линии сред някогашните съдружни сътрудници се задълбочиха.

Тази заран Корнелия Нинова увери, че в случай че Българска социалистическа партия получи третия мандат, " ще създадем всичко допустимо " и " всичко по силите си ". Не изключи от диалози нито една партия, само че очерта като червени линии военната помощ за Украйна и " фиксацията " в датата 1 януари 2024 година за влизане на страната в Еврозоната . По отношение на тези линии " Български напредък " би трябвало да се дефинира , а позицията на " Демократична България " е ясна.
 На кабинет с третия мандат със период и задания, залага Нинова
На кабинет с третия мандат със период и задания, залага Нинова

Червените линии на Българска социалистическа партия – войната в Украйна и датата за Еврозоната

И Политическа партия и, че късмет за държавно управление има с трети мандат в ръцете на " Демократична България ". В президентството обаче такива настройки нямат.

Припомняме, че и при., както . президентът Румен Радев връчваше третия мандат на Българска социалистическа партия, само че нито един път Корнелия Нинова, с цел да образува държавно управление.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР