Третият физически магазин на - компанията лидер в предлагането единствено

...
Третият физически магазин на - компанията лидер в предлагането единствено
Коментари Харесай

Супер новина: VITAMAG отвори пореден физически магазин в София

Третият физически магазин на - компанията водач в предлагането само на витамини и хранителни добави от най-голям клас на международно приети марки, към този момент действа. Впечатляващият обект в столицата бе официано открит преди дни. Той се намира в сърцето на регион „ Медицинска Академия “, в непосредствена непосредственост до лечебни заведения „ ВМА “, „ Александровска “, „ Св. Иван Рилски “, „ Пирогов “, „ Св. Екатерина “ и „ Майчин Дом “ и на кръстопътя на ул. „ Георги Софийски “ и бул. „ Пенчо Славейков “.



Там клиентите могат да намерят цялостния подбор от натурални хранителни добавки на, измежду които са световноизвестните немски марки и (натурални добавки и био продукти), (световен бранд №1 в сегмента „ Витамини за деца “), (висококачествени пчелни продукти), ESN® (спортни добавки №1 в Германия) и американския водач.

Цените, промоциите, отстъпките и наличностите в новия физически обект подхождат на оповестените онлайн – в уеб страницата vitamag.bg. Новооткритият магазин на в София работи всеки работен ден – от понеделник до петък – от 9 до 19 ч. и в събота от 10,30 до 18,30 ч. При зародили въпроси, клиентите могат да се обадят непосредствено на телефон 0876 05 8000 и да насочат своите съответни запитвания към консултантите в магазина, които постоянно са подготвени да им спомагат.

По мотив откриването на третия си физически магазин в столицата, подарява на всеки собствен клиент Витамин С + Цинк в обекта на ул. „ Георги Софийски “ №4 до края на месец февруари. Побързайте! Количествата са лимитирани.

Както е известно, VITAMAG единствени в България оферират 100% сертифицирани и потвърдени хранителни добавки на международни производители, в това число определения за колаген №1 в света - невероятния на Natures Plus. Той се употребява от десетки холивудски звезди - Мадона, Лейди Гага, Шер, Тейлър Суифт, Риана и прочие

" Когато избираме витамини и хранителни добавки, главното нещо е да са с потвърден генезис, да са сертифицирани и в действителност да работят. За страдание, над 70% от продаваните в интернет сходни артикули са откровени имитации. Добре е потребителите да са осведомени и да купуват такива артикули само от потвърдени търговци ", споделят от централата на VITAMAG. В момента компанията е водач в продажба на висококачествени витамини и хранителни добавки в България, а с изключение на в уеб страницата, клиентите могат да пазарят и от 3 физически магазини в София.

Съдържание от VITAMAG
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР