Трети ден няма следа от мистериозно изчезнал цирков артист в

...
Трети ден няма следа от мистериозно изчезнал цирков артист в
Коментари Харесай

Мистерия! Известният цирков артист Давид Бузгьов изчезна безследно. Камера го заснела, отивал към…

Трети ден няма диря от мистериозно липсващ цирков актьор в с. Дагоново.
54.годишният Давид Бузгьов за последно е забелязан да излиза от вкъщи си в сряда към 14,10 часа. На камера се вижда, че се насочва към гората. Оттогава никой няма връзка с него, а телефонът му е изключен. Личните му документи са в дома му, а сестра му, която е най-близкият му родственик в Дагоново, е в суматоха, написа Лупа.
„ Близо 100 души всеки ден се организираме и го търсим. Идват хора от целия регион, служители на реда, планински спасители, ловджии. Вчера пуснахме и дронове, пристигнаха и спасители с кучета, само че няма никаква диря от него. Сега още веднъж вършим организация и се разпределяме коя група накъде да тръгне “, сподели кметът на Дагоново Иван Барабунов. Днес в търсенето се включват и доброволци от Благоевград и София.
Давид Бузгьов, който в селото го назовават Кязим, в сряда бил облечен с кафяво кожено яке и сив спортен екип. Отличителните му белези са дълга черна коса и леко накуцване.
Кязим цялостен живот е бил цирков актьор, както и татко му. От години работи в разнообразни трупи в чужбина. В края на предходната година се е върнал у нас, с цел да си подмени персоналните документи, след това се върнал в Испания. Дошъл си в Дагоново още веднъж преди близо два месеца и се готвел отново да отпътува за Палма де Майорка.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР