Трети ден изпратени по имейли заплахи затварят десетки училища в

...
Трети ден изпратени по имейли заплахи затварят десетки училища в
Коментари Харесай

„Извратена подигравка:“ Стресирани и разплакани деца след заплахите в училище, а родителите им…

Трети ден изпратени по имейли закани затварят десетки учебни заведения в София и още няколко града в страната. Предупреждения са получили образователни заведения в 6 области – Софийска, Ямболска, Сливенска, Плевенска, Добричка и Бургаска.
Обект на опасност през днешния ден са били повече от 20 учебни заведения в София. Те ще останат затворени за 24 часа, а прокуратурата ще разпита шефовете, предава Bulgaria ON AIR.
„ Имаше известно терзание измежду децата, измежду тези от 1-4 клас имаше и разплакани “, разяснява шефът на 119 СУ Диян Стаматов.
Децата споделят, че в началото не са знаели какво се случва, поради което са били обезпокоени. Част от тях са се уплашили още, че родителите им няма да съумеят да ги вземат в точния момент.
Рано сутринта опасност по имейл е получило и ОУ „ Александър Георгиев – Коджакафалията “ в Бургас. По това време децата са закусвали. „ Организирахме ги и нямаше проблеми “, означи учителката Камелия Стоянова.
Децата са изчакали своите родители на градския площад. „ Извратено е да се подиграват с дребни деца. Дано управляващите скоро се оправят с казуса “, безапелационен бе един от тях.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР