Трети българо-холандски морски бизнес форум се открива във Варна днес.

...
Трети българо-холандски морски бизнес форум се открива във Варна днес.
Коментари Харесай

Варна е домакин на българо-холандски морски бизнес форум

Трети българо-холандски морски бизнес конгрес се открива във Варна през днешния ден. Над 25 компании от българска и холандска страна са декларирали присъединяване. Форумът ще даде опция на представителите на морския бизнес да се срещнат с развиването на морския бранш в районите Варна и Дрехтситис, да се осведомят по отношение на положителните практики на икономическо съдействие.

Предвидени са визити на холандската морска бизнес делегация в сдружения от морския отрасъл във Варна. Участниците ще имат опцията да проведат и самостоятелни бизнес срещи.

Това е третият взаимен бизнес конгрес, като до момента такива са извършени през август 2015г. във Варна и през октомври 2016г. в Дордрехт.

Организатори на събитието са Община Варна и Община Дордрехт, с поддръжката на Българската национална асоциация по корабостроене и кораборемонт и холандската - Netherlands Maritime Technology, както и на Посолство на Кралство Нидерландия в България. Събитието е част от самодейността на Община Варна за основаване на условия за директни интернационалните контакти на бизнеса от морската столица с задгранични сътрудници. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР