Треперим и нямаме търпение вече! Съвсем скоро стартира втори сезон

...
Треперим и нямаме търпение вече! Съвсем скоро стартира втори сезон
Коментари Харесай

"Мислех, че си гей?": Новият Ерген под тежък обстрел, съмняват се в сексуалността му

Треперим и нямаме самообладание към този момент! Съвсем скоро започва втори сезон на " Ергенът ", а Евгени Генчев най-накрая показа нещо по тематиката в своя Instagram профил. Вторият тийзър за предаването е реалност, а точно него Гената качи, само че не това е значимото.

Сигурни сме, че ще има доста сладникави и криндж моменти, за които всички в нета ще пишат. Проблемът обаче е, че някои консуматори имат известни подозрения по отношение на избора Евгени да бъде основното настоящо лице.

Виж още: 4500 лева на нощ?! Ето какъв брой коства първокласната отмора на НиЛо, с Михайлов се награбиха предколедно 

Докато едни фенове намират Евгени за скучноват, други са удовлетворени, че в шоуто влиза същински гений. Евгени е на 33 години, роден в Пловдив и е изнасял концерти в целия свят. Пловдивчанинът е ученик Кралската музикална академия в Лондон, изнасял е концерти в големи зали и си е партнирал с Том Джоунс, Лейди Гага, Хелене Фишер и други международни звезди. 

Виж още: Връща ли си го на Кобрата? Андреа в рискова непосредственост със секси цигулар на VIP ваучър

Генчев е всичко, само че не и характерен балкански мачо, който да тропне по масата, да си вирне краката и да чака с отворена уста шопската салата и сливовата. Не, Евгени е малко по-изтънчен, а външността му, възпитанието и маниерите не са нещо, което се приема елементарно по нашите географски ширини. Заради това някои консуматори в нета подозират, че Евгени е бил в дрешника. Иначе казано - бил гей. 

Виж още: Меган фокс се похвали - идва с куп звезди в София, снимат топ холивудска продукция

" Смятах, че си гей ", написа консуматор под новия тийзър за шоуто, а други удостоверяват в отговор съмнението си. Е, би трябвало да разочароваме аудиторията, тъй като Гената не е педераст, в което няма нищо неприятно в XXI в. Не е изключително значимо какво се случва в спалнята на различен човек, само че по някаква причина тази тематика буди съществено отвращение и ненавист, за разлика от тежките проблеми, които има в страната, само че някак за тях има социална коматоза. Кое не е по този начин?

Виж още: Кулинарни войни: Рецепта върна враждата сред Мира и Генчо от " Игри на волята "?

Гената си харесва дами! Не би било презедент в историята на шоуто обаче, в случай че ергенът е с друга полова ориентировка. 

В американската версия на шоуто Колтън Ъндърууд, който беше ергенът, призна по-късно, че е гей. Това заяви персонално той предходната година, а разкритието му изненада някогашните кандидатки в риалити шоуто. Колтън разкри своята половост в предаването " Good morning America " и показа за компликациите, които е изпитал, до момента в който откри същността си. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР