Треньорският тандем Красимир Бислимов и Петър Ванков изведе 20 футболисти

...
Треньорският тандем Красимир Бислимов и Петър Ванков изведе 20 футболисти
Коментари Харесай

Спартак ще изиграе 7 контроли

Треньорският тандем Красимир Бислимов и Петър Ванков изведе 20 футболисти на Спартак (Плевен) за първо занятие през 2023 година. Спартак ще тренира въз основата си до 16 януари. В същия ден тимът отпътува на десетдневен лагер в Сандански.

В Плевен ще се завърне на 26 януари, с цел да организира заключителната част от подготвителния развой. Своите пожелания да затвърдят положителното си показване от първата половина на шампионата на Втора професионална футболна лига е отправил Пепо Петков, ръководител на Управителния съвет на клуба.

Седем другарски срещи ще се изиграят в хода на подготовката. На 14 януари плевенчани излизат против отбора на Ботев (Враца), на 18 януари се изправят против Марек (Дупница), на 21 януари против Беласица (Петрич).

Мачовете не престават на 25 януари против отбора на Вихрен (Сандански), следван от този на 28 януари против Етър (Велико Търново). В началото на февруари плевенчани ще излязат против тимовете на Дунав (Русе) и ЦСКА 1948 (София), надлежно на 1 и на 4 февруари.

Допълнително ще се прецизират местата на провеждането на футболните срещи, добави Стефанов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР