Треньорският щаб на националния отбор на Уелс ще говори с

...
Треньорският щаб на националния отбор на Уелс ще говори с
Коментари Харесай

Пейдж: Бейл е важен за играта ни, дано нещата вървят по правилния начин

Треньорският щаб на националния тим на Уелс ще приказва с Лос Анджелис ФК, с цел да се увери, че Гарет Бейл е във форма преди началото на Световното състезание в Катар. Капитанът на " драконите " за първи път през последните 12 месеца игра 90 минути в дуела на Уелс против Полша, изгубен с 0:1 в Кардиф в неделя.

  " Той мина към фаза на игра за цялостен мач, преминавайки през напълно малко присъединяване и през това да бъде на терена 35 минути. Той е Гарет Бейл и е значим за самата ни игра. Няма по-добър състезател от него да застане и да извършва свободен удар в късните стадии на мачовете ", разяснява пред медиите мениджърът на уелския тим Робърт Пейдж. 

33-годишният Бейл има единствено два дуела като титуляр след прехвърлянето си в Съединени американски щати през юли. Бившият нападател на Тотнъм и Реал Мадрид не беше играл цялостен мач от 8 септември 2021 година. " Ще бъдем в контакт с тях, с цел да сме сигурни, че вършим нещата по верния метод. Има доста позитиви от цялата работа ", сподели още Пейдж. Първенството в Мейджър Сокър Лигата приключва на 5 ноември, тъкмо 16 дни преди първия мач на Уелс от груповата фаза на Мондиал 2022, който е против Съединени американски щати.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР