Треньори и спортисти излизоха на протест в Благоевград, заради решение

...
Треньори и спортисти излизоха на протест в Благоевград, заради решение
Коментари Харесай

Спортни клубове излязоха на протест в Благоевград

Треньори и спортисти излизоха на митинг в Благоевград, поради решение на Дирекция народен строителен надзор да затвори постройките, в които упражняват. В една от залите подготвителни лагери организираше и националния тим по битка за дами.

Затваряне на здания, които към този момент пета година не са въведени в употреба, е на път да остави стотици деца без подготвителен развой. Бившите работилници и хранилища на военното отделение в Благоевград бяха употребявани за тренировки на клубове по футбол, таекуондо и бокс, както и от националния тим по битка за дами. От общината, която стопанисва постройките обаче са безапелационни че проблем няма.

" Това, което направи общинския съвет, по мое предложение, е да смени предназначението на залите без да се правят никакви строително-монтажни работи. На 15 ноември, 2021 година ние извършихме всички законни дейности, предписани от РДНСК през 2019 година В момента залите са си безусловно законни ", съобщи пред Българска национална телевизия кметът на Благоевград Илко Стоянов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР