Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри призна, че е изключително притеснен

...
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри призна, че е изключително притеснен
Коментари Харесай

Алегри след загубата от Милан: Просто спряхме да играем

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри призна, че е извънредно обезпокоен след загубата с 0:2 от Милан, като сподели, че футболистите му просто са спрели да играят в дербито и би трябвало да " превъзмогнат " страха.

Феновете на Ювентус се надяваха след успеха с 3:0 над Болоня и триумфа с 3:1 над Макаби Хайфа самочувствието на тима да се върне, само че гостуването на " Сан Сиро " върна старите болки.

„ След този мач нямам доста какво да кажа. Бяхме в миг, в който изглеждаше, че сме минали от негативния интервал, само че още веднъж се върнахме към същото. Жалко, тъй като бяхме положителни в първите 20-25 минути, а по-късно се дръпнахме в нашата половина, макар че нямаше потребност от това “, показа Алегри.

„ Много неприятни пасове, доста неустановеност и ние си платихме за това. Не е физически проблем на тима, а психически “, добави той.

„ Вече загубихме доста точки от по-ниско класирани тимове, тъй че за огромните мачове имаме потребност от убеденост. Ако не разгадаем това, няма да имаме добър сезон “, призна Алегри.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР