Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри направи интересно изказване на пресконференцията

...
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри направи интересно изказване на пресконференцията
Коментари Харесай

Алегри похвали Анчелоти: Модата минава, но класата остава

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри направи забавно изявление на конференцията си преди мача с Дженоа. Специалистът разяснява и трагичния триумф на Реал (Мадрид) над Манчестър Сити на полуфиналите в Шампионската лига.

" Вчера техническото и физическото равнище на срещата бе толкоз високо, че направи мача страховит. Реал Мадрид потвърди, че мачовете не свършват преди края и, че психическата настройка може да направи разликата. В тези години в Европа има шест тима, които са доста по-силни от другите. Това са Реал Мадрид, Пари Сен Жермен, Байерн Мюнхен, Манчестър Сити, Ливърпул и Челси ", сподели Алегри.
 Медиите в Испания: Реал (Мадрид) е отвън този свят, най-великата нощ в историята на
Медиите в Испания: Реал (Мадрид) е отвън този свят, най-великата нощ в историята на " Бернабеу "

Вижте заглавията на най-популярните вестници в Испания

" Комплименти за Орсато, който е най-хубавият италиански арбитър, и Карло Анчелоти. Карло не е съвременен треньор, само че модата минава, а класата остава. "

" Трябва да се опитаме да спечелим колкото се може повече точки. Изпълнихме минималната ни цел, която бе класиране за Шампионската лига. Сега би трябвало да се подготвим и за финала за Купата на Италия, който е след шест дни. Въпреки това против Дженоа на терена ще бъде най-хубавият ни тим. Поне към този момент сме свободни от тежестта да приключим наложително на четвърто място ", добави треньорът.

" Финалът за Купата на Италия няма да промени присъдата за сезона, само че можем да приключим с трофей, което ще бъде огромна наслада за последователите ни ", сподели още Масимилиано Алегри.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР