Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри е убеден, че 36-кратният шампион

...
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри е убеден, че 36-кратният шампион
Коментари Харесай

Алегри: Следващият сезон ще се справим по-добре

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри е уверен, че 36-кратният първенец на Италия ще се оправи доста по-добре през идващия сезон, съобщи " Ройтерс ".

Отборът от Торино бе осъден с лишаване на 10 точки от Италианския футболен съд поради нередности при прехвърлянията, и е на седмо място в Серия А, което му обезпечава право на присъединяване в Лигата на конференциите.

" Следващия сезон ще се опитаме да се оправим по-добре. Моята пристрастеност не е под въпрос ", сподели Алегри на конференция преди гостуването на отбора на Удинезе.

" Засега сме в Лигата на конференциите и имаме потребност от прекрасен мач в Удине за Лига Европа, само че не зависи единствено от нас ", сподели експертът.

" Моите футболисти свършиха добра работа и през идващия сезон ще е друго ", даде обещание той. " Ние имаме мощна база за идната година, а всеки проблеми си има решение ", има вяра Алегри.

Алегри е обект на рецензии във втория си интервал в Юве поради неналичието на титли и защитния жанр на игра в последните две години. " Винаги има някой, който е благополучен, и някой, който не е. Това се случва, даже когато печелим титли ", мисли треньорът.

" Това е част от играта, би трябвало да проучваме двата сложни сезона, само че футболът не е точна просвета. Трябва да работим крепко и да се опитваме да вършим по-малко неточности. Перфектността не съществува ", уверен е той.

" Има отмалялост и яд, която усещам, когато не печелим ", добави Алегри. " В противоположен случай ставаш като другите, за които няма значение дали печелиш или губиш. Трябва да запазим този яд и да го покажем на терена ", сподели още италианецът.

" Влахович, Бремер, както и Де Шилио, Фаджоли и Погба ще липсват за мача на следващия ден ", приключи Масимилиано Алегри.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР